Oranje in Gibraltar na rust op stoom

Oranje in Gibraltar na rust op stoom

30 maart 2021 Uit Door Sportredactie

GIBRALTAR – Het Nederlands voetbalelftal heeft in het WK-kwalificatieduel met Gibraltar aan het doelsaldo kunnen werken. Na een zeer magere 1-0 ruststand won Oranje uiteindelijk met 7-0 van de thuisploeg.

Stand van zaken

Oranje deed dinsdagavond met de uitzege op de ploeg van Gibraltar goede zaken in stand om een wk-ticket. De ploeg van trainer Frank de Boer staat dankzij puntenverlies van Turkije tegen Letland slecht één punt verwijderd van de eerste plaats in de poule. Noorwegen en Montenegro hebben evenveel punten als oranje maar het doelsaldo van oranje is beter.

De uitslagen:

Turkije      3 Letland      3
Montenegro    0 Noorwegen     1
Gibraltar     0 NEDERLAND     7
 Stand groep G:           
 1. Turkije        3- 7 (10- 5)
 2. NEDERLAND       3- 6 (11- 4)
 3. Montenegro       3- 6 ( 6- 3)
 4. Noorwegen       3- 6 ( 4- 3)
 5. Letland        3- 1 ( 4- 7)
 6. Gibraltar       3- 0 ( 1-14)

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...