Oranje wint in Nations League van Polen

Oranje wint in Nations League van Polen

4 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Nations League kijken!

Oranje wint in Nations League van Polen

AMSTERDAM – Het Nederlands voetbalelftal heeft vrijdagavond de eerste wedstrijd in de Nations League gewonnen van Polen. In de Johan Cruijff Arena in Amsterdam won Oranje met 1-0.

Matige start

Oranje kwam stroef uit de startblokken in de Johan Cruijff Arena. De enige echte kans die het nationaal voetbalteam in de eerste helft creëerde was vlak voor de rust toen Frenkie de Jong met een goed schot het ijzerwerk van de Poolse doelman raakte.

Na een matige eerste helft was het Steven Bergwijn die in de 61e minuut de score voor oranje kon openen. Een mooie pas van Frenkie de Jong kwam via Hans Hateboer bij Steven Bergwijn terecht. Bergwijn kon de bal vervolgens eenvoudig langs de Poolse doelman werken 1-0. Het was ook het enige goal van de wedstrijd.

Nederland – Italië

Dinsdagavond speelt Nederland het tweede duel in de Nations League. Dan is het nationale team van Italië om 20.45 uur de tegenstander.

Oranje wint in Nations League van Polen
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter