Oranjevrouwen plaatsen zich voor EK voetbal

23 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Vrouwen rollen Estland met 7-0 op –

Oranjevrouwen plaatsen zich voor EK voetbal

GRONINGEN – De Oranje Leeuwinnen gaan in 2022 naar het EK voetbal. De ploeg van trainer Sarina Wiegman won in Groningen met 7-0 van Estland.

Oranje blijft ongeslagen

Danielle van de Donk (2x). Jacky Groenen (2x), Sharida Spitse, Aniek Nouwen en Katja Snoeijs maakten de treffers. Nederland blijft met de overwinning ongeslagen in de kwalificatie met 8 overwinningen. Dinsdag speelt Nederland opnieuw dan is Kosovo (uit) de volgende tegenstander.

Gratis Livestream!

Oranjevrouwen plaatsen zich voor EK voetbal
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter