Oranjevrouwen verslaan ook Kosovo

27 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Kosovo met 6-0 aan de zegekar toegevoegd –

Oranjevrouwen verslaan ook Kosovo

VOETBAL – De Oranje-voetbalsters hebben ook hun voorlaatste EK-kwalificatiewedstrijd eenvoudig gewonnen. In Pristina werd het 6-0 tegen de vrouwen van Kosovo.

Doelpunten

De doelpunten in Pristina kwamen op naam van Katja Snoeijs (drie stuks), Daniëlle van de Donk, Lieke Martens en Vivianne Miedema. Nederland heeft al zijn negen kwalificatiewedstrijden gewonnen. Het EK-ticket werd vorige week tegen Estland dan ook al veiliggesteld. Op 1 december volgt het laatste duel, de thuiswedstrijd tegen Kosovo.

Gratis Livestream!

Oranjevrouwen verslaan ook Kosovo
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...