Oranjevrouwen winnen van Rusland

18 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

EK kwalificatie nagenoeg zeker

Oranjevrouwen winnen van Rusland

MOSKOU – De Nederlandse voetbalvrouwen hebben ook de zevende wedstrijd in de kwalificatiestrijd voor het Europees kampioenschap in 2022 weten te winnen. De ploeg van coach Sarina Wiegman was in Moskou veel te sterk voor de Russische voetbalvrouwen (0-1).

EK kwalificatie

Door de zege is kwalificatie voor het EK niet meer te missen voor het Nederlands elftal. Oranje gaat met 21 punten uit zeven duels aan de leiding in Groep A. Rusland volgt met 9 punten uit vijf duels.

De Nederlandse vrouwen kunnen zich op 23 oktober definitief plaatsen voor de EK voetbal in 2022. Dan spelen de leeuwinnen in het Hitachi Stadion in Groningen tegen Estland. Bij winst is kwalificatie een feit.

Oranjevrouwen winnen van Rusland
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van sportwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!