Organisatie schrapt NK Veldrijden

Organisatie schrapt NK Veldrijden

22 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Veldrijden –

Organisatie schrapt NK Veldrijden

ZALTBOMMEL – De voor 10 januari op de kalender staande Nederlandse kampioenschappen veldrijden in Zaltbommel zijn in verband met het coronavirus voorlopig van de kalender geschrapt. De organisatie gaat op zoek naar een nieuwe datum.

Nieuwe datum

De organisatie heeft de wedstrijden voorlopig van de kalender gehaald vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. De komende tijd zal worden gezocht naar een mogelijke nieuwe datum voor de NK. Die zouden dan moeten plaatsvinden na 19 januari, wanneer de lockdown in Nederland eindigt.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter