OTC Veteranentoernooi tafeltennisvereniging Midstars

MIDDELSTUM – Op zondag 25 augustus vindt de tiende editie van het OTC Veteranentoernooi van Midstars plaats in Middelstum. Deelname is mogelijk voor iedereen van 40 jaar of ouder.

Het tafeltennis toernooi begint om 10.00 uur en zal rond 18.00 uur afgelopen zijn. Het inschrijfgeld voor leden van de OTC is € 4,- en voor niet leden € 5,50. Betaling op de dag zelf.

Het zal een gezellig toernooi worden, waarbij iedereen volop aan spelen toe komt en niet al na een paar uur is uitgeschakeld. Er is een natuurlijk een kantine aanwezig met verschillende drankjes en snacks.

De inschrijving sluit op 18 augustus. Het is wel verstandig om je tijdig op te geven, want VOL=VOL (max. 42 deelnemers).

De inschrijving gaat via:
Peter Streurman
otc-toernooi@midstars.nl
06-53775212
Locatie: TTV Midstars, Coendersweg 15a, Middelstum

Sportredactie

Next Post

Basketballers Donar oefenen in Wildervank tegen Phoenix Hagen

wo aug 14 , 2019
WILDERVANK – Donar speelt 13 september in de Wildervanckhal in Wildervank een oefenduel tegen het Duitse Phoenix Hagen. De oefenwedstrijd begint om 19.30 uur. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Kaarten voor dit treffen zijn te koop bij Primera Hiemstra in Veendam. De organisatie is voor de negende keer in handen […]
Basketbal Donar

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: