Patrick Roest onderweg naar eerste NK Allround titel

Patrick Roest onderweg naar eerste NK Allround titel

21 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Twee afstand zeges voor Roest –

Patrick Roest onderweg naar eerste NK Allround titel

HEERENVEEN – Patrick Roest is goed onderweg naar zijn eerste NK Allround titel. De schaatser van team Jumbo-Visma won op de eerste dag van de NK zowel de 500 als de 5000 meter.

Roest wint beide afstanden

500 meter
Patrick Roest opende het tweedaags schaatstoernooi op het ijs van Thialf in Heerenveen met een zege op de 500 meter. De Allround schaatser liet Tjerk de Boer en Koen Verweij op de openingsafstand achter zich.

5000 meter
Na de 500 meter winst bleek de Jumbo-Visma renner ook op de 5000 meter over de meeste kracht te beschikken (6:15,31). Roest liet zich in zijn rit tegen Jan Blokhuijsen in het begin van de race nog wel even uitdagen maar finishte uiteindelijk als snelste op de langste afstand van dag 1. Marwin Talsma eindigde achter Roest in 6:16,04 als tweede. Teamgenoot van Roest, Marcel Bosker eindigde als derde.

Klassement

Patrick Roest gaat na de eerste dag met twee afstand zeges aan de leiding in het algemeen klassement. Het verschil met de nummer twee Marcel Bosker is op de 1500 meter 2,28 seconden. Jan Blokhuijsen staat op 3,45 seconden derde.

Gratis Livestream!

Patrick Roest onderweg naar eerste NK Allround titel
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!