Patrick Roest rijdt opnieuw record uit de boeken

Patrick Roest rijdt opnieuw record uit de boeken

28 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Schaatsen –

Patrick Roest rijdt opnieuw record uit de boeken

HEERENVEEN – Patrick Roest heeft tijdens het kwalificatietoernooi voor deelname aan Internationale wedstrijden in Heerenveen een nieuw nationaal record op de 10.000 meter gereden. De in goede vorm verkerende Roest liet in Thialf 12.35,20 noteren. Het oude record stond met 12.38,89 op naam van Sven Kramer.

Bergsma en Talsma

Naast Patrick Roest liet ook Jorrit Bergsma zien in een goede vorm te verkeren. Bergsma noteerde in 12.37,72 de tweede tijd. Nederlands kampioen op deze afstand, Marwin Talsma eindigde als derde.

Thomas Krol, Kai Verbij en Wesly Dijs

Krol, Kai Verbij en Wesly Dijs hebben zich weten te plaatsen voor de 1.000 meter op de WK afstanden. Thomas Krol was in Heerenveen veruit de snelste op deze afstand. Krol noteerde 1.07,36. Naast Krol wist ook Verbij een tijd in de 1.07 neer te zetten. Zijn tijd was 1.07,81. Wesly Dijs verraste iedereen met de derde tijd. Dijs mag met 1.08,23 deelnemen aan de WK afstanden.

Kjeld Nuis

Kjed Nuis stelde op de 1.000 meter teleur. Nuis maakte in de bocht een technische fout waardoor hij uit de bocht vloog. Hein Otterspeer en Dai Dai N’tab verzekerden zich van een startbewijs voor de wereldbekerwedstrijden.

Gratis Livestream!

Patrick Roest rijdt opnieuw record uit de boeken
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter