Patrick Roest wint 5.000 meter, Kramer tweede

Patrick Roest wint 5.000 meter, Kramer tweede

30 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Jumbo-Visma trio op podium –

Patrick Roest wint 5.000 meter, Kramer tweede

HEERENVEEN – Patrick Roest heeft bij de NK Afstanden in Heerenveen de nationale titel op de 5.000 meter gewonnen. Roest klopte Sven Kramer in een rechtstreeks duel. Het betekende voor Roest zijn derde nationale titel op de 5.000 meter. Het brons ging naar de Groninger Marcel Bosker.

Jumbo-Visma trio

Roest reed in Thialf een tijd van 6.10,16 en was daarmee 5 seconden sneller dan Kramer die tweede werd in een tijd van 6.15,26. Bosker klokte als derde Jumbo-Visma schaatser 6.15,46.

Patrick Roest wint 5.000 meter, Kramer tweede

Patrick Roest wint 5.000 meter, Kramer tweede
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...