PEC Zwolle deelt in eigen huis punten met FC Utrecht

PEC Zwolle deelt in eigen huis punten met FC Utrecht

22 november 2020 0 Door Sportredactie

– Duel eindigt in 1-1 –

PEC Zwolle deelt in eigen huis punten met FC Utrecht

ZWOLLE – Een punt is de uitkomst voor PEC Zwolle van het thuisduel met FC Utrecht. In Zwolle wisten beide ploegen slechts één keer te scoren: 1-1.

Gelukkige goal

PEC kwam in de eerste helft op een gelukkige manier aan een 1-0 voorsprong. Een schot van Saymak ging via de rug van verdediger Warmerdam langs de kansloze doelman Paes. Na een uur spelen maakte Mahi op aangeven van Kerk de verdiende gelijkmaker.

FC Utrecht staat na zaterdag op de negende plaats met 10 punten uit 8 duels. PEC Zwolle volgt op de elfde plaats met 8 punten uit negen duels.

Gratis Livestream!

PEC Zwolle deelt in eigen huis punten met FC Utrecht
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter