PEC Zwolle laat overwinning uit handen glippen

PEC Zwolle laat overwinning uit handen glippen

21 oktober 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– RKC pakt in slotminuten een punt –

PEC Zwolle laat overwinning uit handen glippen

WAALWIJK – Het is PEC Zwolle niet gelukt om de uitwedstrijd bij RKC Waalwijk te winnen. De Zwollenaren lieten in de slotfase de winst uit handen glippen (1-1).

Verplaatste wedstrijd

De wedstrijd tussen de twee ploegen stond in eerste instantie op het programma voor 3 oktober, maar werd van de kalender gehaald nadat bij RKC Waalwijk bij vier spelers en twee stafleden het coronavirus was vastgesteld.

PEC ging in de 64ste minuut door een goal van Eliano Reijnders terecht aan de leiding. De Zwollenaren leken dan ook de volle winst mee terug naar Zwolle te nemen. Echter maakte RKC-aanvaller Finn Stokkers daar vlak voor tijd een einde aan door de 1-1 binnen te schieten.

PEC Zwolle staat na de puntendeling op plek tien in de eredivisie. RKC Waalwijk blijft steken op plaats dertien.

Gratis Livestream!

PEC Zwolle laat overwinning uit handen glippen
Gratis livestream Eredivisie voetbal

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter