PEC Zwolle weet niet te winnen van hekkensluiter

PEC Zwolle weet niet te winnen van hekkensluiter

18 december 2020 0 Door Sportredactie

– Eredivisie –

PEC Zwolle weet niet te winnen van hekkensluiter

ZWOLLE – PEC Zwolle heeft vrijdagavond in eigen huis niet weten te winnen van hekkensluiter in de eredivisie FC Emmen. In Zwolle prijkte na negentig minuten 0-0 op het scorebord.

Matige wedstrijd

PEC kreeg in eigen huis wel de beste kansen wist de bal niet in het net van de Emmenaren te werken. FC Emmen creëerde wel wat kansjes maar kwam in het eerste deel ook niet tot scoren.

In de tweede helft kwam Emmen er amper aan te pas. PEC was feller maar vergat kansen de creëren. Uiteindelijk stond in Zwolle 0-0 op het scorebord.

PEC staat na vrijdagavond met 13 punten op de 10e plaats. FC Emmen blijft zonder overwinning op de laatste plaats in de eredivisie staan.

Gratis Livestream!

PEC Zwolle weet niet te winnen van hekkensluiter
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter