PEC Zwolle wint in Groene Kathedraal van FC Groningen

14 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

PEC Zwolle wint in Groene Kathedraal van FC Groningen

GRONINGEN – PEC Zwolle heeft vrijdagavond in de Groene Kathedraal met 0-2 gewonnen van FC Groningen. Het was voor de Groningers de eerste nederlaag in de voorbereiding op de competitie.

Matig spel FC Groningen

FC Groningen begon de wedstrijd tegen de Zwollenaren goed. De ploeg van trainer Danny Buijs creëerde ook enkele kansen maar de afronding ontbrak in de eerste helft.

De Goals

Na de rust kwam PEC Zwolle al snel op voorsprong. Reze Goochannejhad wist de bal vanuit een rebound achter keeper Sergio Padt te werken. Na een half uur spelen was het opnieuw raak voor PEC. Reze Goochannejhad kwam via een mooie steekbal oog in oog met de FC Groningen goalie en verzilverde dit zonder problemen 2-0.

Volgende week vrijdag speelt FC Groningen de volgende oefenwedstrijd. In Westwoud neemt het team van Danny Buijs het dan op tegen FC Volendam.

Gratis livestream Eredivisie voetbal
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter