Pedersen sprint naar etappezege BinckBank Tour

Pedersen sprint naar etappezege BinckBank Tour

1 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Pedersen klopt Philipsen en Ackermann

Pedersen sprint naar etappezege BinckBank Tour

AALTER – De Deense sprinter Mads Pedersen heeft donderdagmiddag de derde etappe in de BinckBank Tour op zijn naam geschreven. In een etappe over 145 kilometer van Aalter naar Aalter was Pedersen in de sprint te sterk voor de Belg Jasper Philipsen en de Duitser Pascal Ackermann. Danny van Poppel was de beste Nederlander op de vierde plaats.

De 24-jarige Pedersen nam door de bonificatieseconden ook de leiderstrui over van Philipsen. De Belgische winnaar van de openingsrit staat nu in dezelfde tijd tweede. Mike Teunissen (vijfde op elf seconden) is de beste Nederlander in het klassement, Mathieu van der Poel staat zesde op dertien seconden.

Vrijdag staat er in Riemst een tijdrit op het programma over 8.1 kilometer. De tijdrit is ook live te zien via onderstaande livestream.

Livestream Binck*Bank Tour

Pedersen sprint naar etappezege BinckBank Tour
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...