Philipsen sprint naar ritzege BinckBank Tour

Philipsen sprint naar ritzege BinckBank Tour

29 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Binck*Bank Tour kijken!

Philipsen sprint naar ritzege BinckBank Tour

ARDOOIE – Jasper Philipsen heeft dinsdagmiddag de eerste etappe van de BinckBank Tour gewonnen. De Belg van UAE-Emirates won in de finale van de rit over ruim 130 kilometer van Blankenberge naar Ardooie de sprint van het peloton.

Valpartij tijdens finale

De finale werd ontsierd door een grote valpartij. Slachtoffers bij de val zijn onder anderen de Belgisch kampioen Dries De Bondt, ploeggenoot van Mathieu van der Poel, en Oliver Naesen. Beiden kwamen vervolgens op achterstand en flink gehavend over de finish, Naesen kon nog maar met één been trappen en werd ondersteund door De Bondt.

Finale jump

Mads Pedersen en Pascal Ackermann namen in de sprint het voortouw maar de Deen en de Duitser werden verrast door een enorme jump van Jasper Philipsen.

Danny van Poppel kwam als vierde, Van der Poel als negende over de finishlijn in Ardooie.

Livestream Binck*Bank Tour!

Philipsen sprint naar ritzege BinckBank Tour
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!