Pole Hamilton en Verstappen vanaf P3

Pole Hamilton en Verstappen vanaf P3

15 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Pole Hamilton en Verstappen vanaf P3

BARCELONA – Lewis Hamilton start zondag bij de Grand Prix van Spanje vanaf Pole. Het is voor de Brit zijn 92e pole in zijn Formule 1 carrière. Hamilton zijn teamgenoot Valtteri Bottas start als tweede. Max Verstappen start vanaf de derde plaats. De Nederlander volgde op 0,708 seconden.

Kansen Verstappen

Voor de Grand Prix van Spanje die zondagmiddag op het programma staat liggen er volgens de kenners kansen voor Max Verstappen. Verstappen die tijdens de trainingen steeds vlak achter Mercedes bolides ligt wist tijdens de laatste training het gat van 1 seconde voor de helft te dichten. “We liggen steeds op de derde plek. Hopelijk kunnen we zondag wat dichter bij komen” ; zegt Verstappen tijdens een interview.

De Grand Prix van Spanje begint zondag om 15.10 uur. De race is gratis te zien via de onderstaande live-stream. Klik op de foto om naar de juiste streampagina te gaan!

Pole Hamilton en Verstappen vanaf P3
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen formule 1 races. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter