Pole voor Hamilton en P2 Verstappen

Pole voor Hamilton en P2 Verstappen

26 september 2020 0 Door Sportredactie

Gratis Formule 1 kijken!

Pole voor Hamilton en P2 Verstappen

SOTSJI – Lewis Hamilton start zondagmiddag op het circuit in Sochi vanaf pole. De Brit reed zaterdagmiddag tijdens de kwalificatie in zijn Mercedes een tijd van 1.31.304 en was daarmee een halve seconde sneller dan Verstappen. Valtteri Bottas greep vlak achter Verstappen P3.

“Ik had niet verwacht dat ik hier naar een P2 kon rijden”, was de eerste reactie van Max Verstappen na afloop van de kwalificatie. “Het word morgen interessant naar bocht 2 want daar kan wel wat gebeuren.” De 22-jarige Verstappen start zondagmiddag om 13.10 uur op de gele medium banden. Lewis Hamilton start op de rode soft band.

In Q2 was er voor de zoveelste keer dit seizoen pech voor Sebastian Vettel. De Duitser die Ferrari verruilt voor Ashton Martin ging er hard af. Zijn teamgenoot Charles Leclerc die vlak achter hem reed kon hem nog maar net ontwijken. De crash zorgde voor een rode vlag.

Livestream Grand Prix van Rusland

Pole voor Hamilton en P2 Verstappen
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen formule 1 races. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter