Polman scheurt kruisband en mist EK handbal

Polman scheurt kruisband en mist EK handbal

1 augustus 2020 0 Door Sportredactie
[t4b-ticker]

Polman scheurt kruisband en mist EK handbal

HANDBAL – Estavana Polman doet in december niet mee aan het EK handbal. Polman heeft bij een training haar kruisband gescheurd en is maanden uitgeschakeld.

“Ik voelde meteen dat het ernstig was. Hier kan ik niets aan doen, dit is het risico om handbal te spelen. Ik hoop zo snel mogelijk geopereerd te worden en ga daarna hard werken tijdens mijn revalidatie. Shit happens”, zegt Polman zaterdag op de website van Team Esbjerg.

Polman veroverde vorig jaar met Nederland de wereldtitel. Ze werd verkozen tot beste speelster van het toernooi en kreeg eerder deze week ook van de internationale bond IHF een nominatie voor wereldspeelsters van het jaar.

De geboren Arnhemse is al jaren een vaste waarde bij Oranje. Ze speelde sinds haar debuut in 2010 134 interlands en maakte daarin 488 doelpunten. De gouden medaille op het WK van vorig jaar is haar grootste succes met Nederland.

Livestream F1 British Grand Prix
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen formule 1 races die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter