Positieve coronabesmetting bij team van Mercedes

Positieve coronabesmetting bij team van Mercedes

8 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Hamilton en Bottas niet positief getest –

Positieve coronabesmetting bij team van Mercedes

NÜRBURG – Bij het Formule 1 team van Mercedes is één van de teamleden besmet met het coronavirus. Lewis Hamilton en Valtteri Bottas zijn niet positief getest meldt RaceFans vanmiddag.

Quarantaine

Iedereen die de afgelopen dagen in de buurt is geweest van de desbetreffende persoon waar de naam wegens de privacywet niet van bekend gemaakt zal worden zullen namelijk in quarantaine moeten. Er is volgens het medium in ieder geval geen reden om aan te nemen dat het om een van de coureurs gaat.

Grand Prix van de Eifel

Komend weekend staat op de Nürburgring de Grand Prix van de Eifel op het programma. De eerste vrije training is morgenvroeg.

Gratis Livestream!

Positieve coronabesmetting bij team van Mercedes
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...