Primoz Roglic opnieuw de sterkste in Parijs-Nice

Primoz Roglic opnieuw de sterkste in Parijs-Nice

13 maart 2021 Uit Door Sportredactie

PARIJS-NICE – Primoz Roglic heeft na de etappewinst van vrijdag de bergrit van zaterdag ook aan zijn erelijst toegevoegd. De Sloveen in dienst van team Jumbo-Visma bleek opnieuw over de sterkste benen te beschikken in de rit van  Le Broc naar Valdeblore la Colmiane. De Zwitser Mäder finishte op 2 seconden als tweede en Schachmann passeerde op 5 seconden als derde de streep.

Klassement

Primoz Roglic gaat met nog één rit te gaan stevig aan de leiding in Parijs-Nice. De Sloveen heeft 52 voorsprong op de Duitser Maximillian Schachmann. Op de derde plaats staat Aleksander Vlasov. Zijn achterstand op de Jumbo-Visma renner is 1 minuut en 11 seconden.

Steven Kruijswijk staat op 2.07 minuten achtste in het algemeen klassement.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...