Primoz Roglic wint 8e Vuelta etappe

Primoz Roglic wint 8e Vuelta etappe

28 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Poels klimt naar tiende plaats –

Primoz Roglic wint 8e Vuelta etappe

VUELTA – De achtste etappe van de Vuelta is gewonnen door Jumbo-Visma rennen Primoz Roglic. Roglic kwam na een rit over 164 kilometer naar de top van de Alto de Moncalvillo als eerste aan. Richard Carapaz eindigde op 13 seconden als tweede maar blijft wel de drager van de rode trui.

Beste Nederlander

Wout Poels was vandaag de beste Nederlander. Poels finishte als zesde en klom in het algemeen klassement naar de tiende plaats. Poels heeft 3 minuten en 47 seconden achterstand op rode truidrager Richard Carapaz.

Donderdag fietsen de renners van Castrillo del Val naar Aguilar de Campoo. Deze etappe heeft een lengte van 157,7 kilometer en mag gezien worden als een vlakke etappe.

Gratis Livestream!

Primoz Roglic wint 8e Vuelta etappe
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter