Primoz Roglic wint Vuelta

Primoz Roglic wint Vuelta

7 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Verschil met Carapaz 17 seconden –

Primoz Roglic wint Vuelta

VUELTA – Jumbo-Visma renner Primoz Roglic gaat net zoals in 2019 de Vuelta a España op zijn naam schrijven. Roglic moest er in de laatste bergetappe nog wel even voor aan de bak maar wist voldoende marge over te houden voor de winst.

Onder vuur

Roglic zijn grootste rivaal voor de eindzege, Richard Carapaz probeerde nog wel om het tijdverschil in de laatste bergetappe met Roglic goed te maken. maar Roglic wist dit binnen de marges te houden. Van de 45 seconden die Roglic aan het begin van de etappe had bleven er uiteindelijk 17 seconden over.

De laatste etappe werd gewonnen door de Fransman David Gaudu. Hij was de sterkste uit een kopgroep van 33 renners die de hele dag aan de leiding reden. Het betekende voor Gaudu in deze Vuelta zijn tweede ritzege.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!