Programma NK Allround schaatsen (21 en 22 november)

Programma NK Allround schaatsen (21 en 22 november)

21 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Gratis schaatsen kijken! –

Programma NK Allround schaatsen (21 en 22 november)

HEERENVEEN – Het komend weekend staan de allround schaatsers op de ijzers voor de strijd om de nationale titels Allround Schaatsen. De wedstrijden worden afgewerkt in ijsstadion Thialf in Heerenveen en zijn live te zien via de NOS en internet.

Programma

Zaterdag 21 november  13.30 uur t/m plm. 17.45 uur
500 meter dames en heren
3000 meter dames en 5000 meter heren

Zondag 22 november 13.45 uur t/m plm. 18.05 uur
1500 meter dames en heren
5000 meter dames en 10.000 meter heren

Alle wedstrijden zijn live te zien via de NOS, livestream en http://www.schaatsen.nl/live

Gratis Livestream!

Programma NK Allround schaatsen (21 en 22 november)
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...