PSV eenvoudig langs VVV

PSV eenvoudig langs VVV

22 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Eredivisie –

PSV eenvoudig langs VVV

EINDHOVEN – PSV heeft dinsdagavond eenvoudig drie punten weten binnen te halen. In Eindhoven eindigde het duel met VVV Venlo in 4-1.

Achterstand

VVV begon de wedstrijd in Eindhoven goed. Na tweeëntwintig minuten spelen wist de ploeg uit Venlo via een goal van Arias op 0-1 te komen. Vervolgens nam de ploeg het heft weer in eigen handen en trok Max de stand voor de rust weer gelijk.

Na de thee was het gebeurd met de ploeg uit Venlo. PSV liep met goals van Boscagli (49), Gakpo (58) en Fein (90+2) uit naar de 4-1 eindstand.

PSV staat na vandaag punt gelijk met Ajax. De Amsterdammers komen woensdag echter nog in actie. VVV Venlo staat met 9 punten 15e.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter