PSV eenvoudig naar winst in Waalwijk

PSV eenvoudig naar winst in Waalwijk

19 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Eredivisie –

PSV eenvoudig naar winst in Waalwijk

WAALWIJK – PSV heeft zaterdagavond op eenvoudige wijze weten te winnen in Waalwijk. De ploeg uit Eindhoven sloeg toe in het eerste deel van de wedstrijd en keerde met een 1-4 zege huiswaarts.

Binnen 15 minuten beslist

De wedstrijd in Waalwijk was binnen het kwartier al beslist. Gakpo en Ihattaren waren verantwoordelijk voor de snelle 2-0 voorsprong. PSV deed het vervolgens rustig aan en wachtte op kansen. En die kwamen er. Dumfries trof na 71 minuten via de stip de 0-3 binnen. Stokkers deed voor RKC nog iets terug. Madueke schoot diep in blessuretijd nog de 1-4 binnen.

PSV blijft na de zege tweede in de eredivisie. De Eindhovenaren hebben 30 punten. RKC staat met 12 punten twaalfde.

Gratis Livestream!

PSV eenvoudig naar winst in Waalwijk
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter