PSV en Feyenoord in balans, Vitesse wint bij Utrecht

PSV en Feyenoord in balans, Vitesse wint bij Utrecht

14 maart 2021 Uit Door Sportredactie

PSV en Feyenoord in balans, Vitesse wint bij Utrecht

EINDHOVEN/UTRECHT – PSV en Feyenoord hebben in Eindhoven de punten gedeeld. Het duel eindigde in het Philips stadion in 1-1. FC Utrecht wist thuis niet te winnen van Vitesse. De Arnhemmers gingen er na negentig minuten voetballen met een 3-1 overwinning vandoor.

Stand van zaken

PSV verliest door het gelijke spel met Feyenoord steeds meer terrein op koploper Ajax. De Amsterdammers staan vijf punten voor en komen met twee wedstrijden minder gespeeld zondagmiddag nog in actie tegen PEC Zwolle. Feyenoord is niet meer in beeld voor de titel. Mogelijk kunnen de Rotterdammers nog Europees voetbal binnen halen.

Vitesse blijft in achtervolging op PSC en AZ. De Arnhemmers hebben één punt minder dan AZ en moeten er vier punten goedmaken op PSV.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...