PSV en Heracles pakken drie punten mee

PSV en Heracles pakken drie punten mee

7 maart 2021 Uit Door Sportredactie

SITTARD/ALMELO – PSV en Heracles Almelo hebben hun zondagmiddag duel weten te winnen. PSV voldeed in Sittard zijn plicht om met 3-1 te winnen en Heracles won in Almelo met 2-1 van PEC Zwolle.

Stand van zaken

PSV liet in Sittard het gat met koploper Ajax niet groter worden. De Eindhovenaren blijven de nummer twee in de eredivisie met 6 punten achterstand op de Amsterdammers.

Heracles wist thuis de derby met PEC Zwolle winnend af te sluiten. Hierdoor staat Heracles nu met 32 punten op de 10e plaats. PEC Zwolle volgt op de 12e plaats. De Zwollenaren hebben 26 punten.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...