PSV in slordige partij eenvoudig langs Willem II

PSV in slordige partij eenvoudig langs Willem II

8 november 2020 0 Door Sportredactie

– Eindhovenaren winnen met 3-0 –

PSV in slordige partij eenvoudig langs Willem II

EINDHOVEN – PSV heeft de thuiswedstrijd in de eredivisie tegen Willem II gewonnen. De Eindhovenaren hadden in eigen huis geen moeite met Willem II.

Slordige partij

De Brabantse derby was, zeker in de eerste helft, een slordige editie. Zowel PSV als Willem II wist de bal maar moeilijk in de ploeg te houden. Waar PSV nog wel eens gebruik maakte van de geboden ruimte, slaagden de bezoekers uit Tilburg daar niet in. Derrick Köhn maakte een domme overtreding en werd terecht van het veld gestuurd. Voor PSV scoorden Max, Götze en Malen.

Gratis Livestream!

PSV in slordige partij eenvoudig langs Willem II
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter