Site pictogram Sport in Groningen

PSV laat Ajax langszij komen

EINDHOVEN– Het is PSV zondag niet gelukt om koploper Ajax met een nederlaag terug naar Amsterdam te sturen. De Eindhovenaren lieten de in het Philips Stadion Ajax meet 1-1 langszij komen.

Late strafschop

Het zag er lang naar uit dat PSV in het thuisduel tegen Ajax de winst zou grijpen. Echter gooide, na een handsbal van Dumfries, een terecht toegekende strafschop in de slotfase van de wedstrijd roet in het eten van de Eindhovenaren.

Ajax blijft met 6 punten voorsprong en één wedstrijd minder gespeeld koploper in de eredivisie. AZ hijgt PSV nu in de nek. De ploeg uit Alkmaar heeft nog slechts twee punten goed te maken op PSV.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Mobiele versie afsluiten