PSV loopt bij FC Emmen opnieuw puntverlies op

PSV loopt bij FC Emmen opnieuw puntverlies op
PSV loopt bij FC Emmen opnieuw puntverlies op (1-1)

EMMEN – PSV kan het behalen van het landskampioenschap zo langzamerhand wel vergeten. Op bezoek bij FC Emmen liepen de Eindhovenaren zondagavond opnieuw tegen puntenverlies aan (1-1). De achterstand op koploper Ajax is inmiddels opgelopen naar maar liefst 13 punten.

Kaartje2go.nl

PSV kwam aan de Oude Meerdijk in Emmen door een goal van Daniel Schwaab nog wel op voorsprong maar bakte er na de theepauze niets meer van. FC Emmen kwam dan ook al snel op 1-1. Bijl behield het overzicht goed en bediende spits Marko Kolar op maat, hij knalde de bal hoog in het dak van het doel.

PSV staat in de eredivisie nu derde met 28 punten. De achterstand op AZ Alkmaar (35 punten) en Ajax (41 punten) is al enorm geworden. FC Emmen blijft met 15 uit 15 op de dertiende plaats in de eredivisie staan.

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!

Sportredactie

Next Post

Handbalsters herpakken zich op WK tegen Angola

ma dec 2 , 2019
JAPAN – De Nederlandse handbalsters hebben hun tweede WK-wedstrijd wel in winst weten om te zetten. Tegen het sterke Angola werd het in Japan 35-28 voor de ploeg van bondscoach Emmanuel Mayonnade. Nederland moet bij de eerste drie eindigen om door te gaan naar de tweede ronde. Dinsdagochtend om 07.00 […]
Handbalsters herpakken zich op WK tegen Angola

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: