PSV naar groepsfase Europa League

1 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

PSV eenvoudig langs Rosenborg BK (2-0)

PSV naar groepsfase Europa League

TRONDHEIM – PSV heeft zich donderdagavond weten te plaatsen voor de groepsfase in de Europa League. De Eindhovenaren waren in Trondheim met 2-0 te sterk voor Rosenborg BK.

Debuut Zahavi

PSV aanwinst Eran Zahavi maakte tijdens zijn debuut bij de Eindhovenaren direct een goal. Cody Gakpo maakte na ongeveer een uur spelen op aangeven van dezelfde Zahavi de 0-2.

Door de overwinning op Rosenborg BK plaatst PSV zich naast Feyenoord en AZ voor de groepsfase van in de Europa League. De loting voor de groepindeling van de Europa League is vrijdagmiddag om 13.00 uur.

Gratis eredivisievoetbal kijken!

PSV naar groepsfase Europa League
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!