PSV pakt overwinning op Fortuna Sittard

4 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– PSV met 2-0 langs Fortuna Sittard –

PSV pakt overwinning op Fortuna Sittard

EINDHOVEN – PSV heeft zondagmiddag op eigen terrein gewonnen van Fortuna Sittard. De Eindhoven eindigde een matig duel in 2-0.

Bevrijdende goal

PSV kwam in het duel met Fortuna Sittard al snel op voorsprong. Na slechts vijf minuten spelen schoof Malen de 1-0 binnen. Fortuna speelde een prima wedstrijd. De ploeg uit Sittard verdiende dan ook meer dan een nederlaag maar vergat te scoren. PSV haalde pas in de 85e minuut definitief de trekker over door een goal van invaller Noni Madueke.

PSV gat nu samen met sc Heerenveen en Feyenoord aan de leiding in de eredivisie. Alle drie de ploegen hebben 10 punten uit 4 wedstrijden. Ajax en Vitesse volgen met 9 punten.

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...