PSV verliest in Piraeus van Olympiakos

PSV verliest in Piraeus van Olympiakos

18 februari 2021 Uit Door Sportredactie

VOETBAL – PSV is in de Europa League tegen een nederlaag aangelopen. De Eindhovenaren verloren het uitduel in Piraeus van Olympiakos met 4-2. Volgende week ontvangt PSV in het thuisduel de ploeg uit Piraeus.

Veel goals en slordig spel

PSV speelde een slordige wedstrijd in Piraeus. De Eindhovenaren kwamen dan ook al snel op achterstand. Voor de pauze scoorden de ploegen maar liefst 5 keer.

Na de thee speelden beide ploegen wat teruggetrokken en zag het er naar uit dat de Eindhovenaren met een kleine nederlaag huiswaarts zouden keren. Echter wisten de Grieken vlak voor tijd nogmaals te scoren zodat PSV volgende week een 4-2 achterstand moet gaan goedmaken in Eindhoven.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...