PSV wint in doelpuntrijk duel bij Sparta

PSV wint in doelpuntrijk duel bij Sparta

16 januari 2021 Uit Door Sportredactie

PSV wint in doelpuntrijk duel bij Sparta

ROTTERDAM – PSV heeft in een doelpuntrijk duel in Rotterdam gewonnen van Sparta. De Eindhovenaren keerden na ruim negentig minuten met 5-3 en drie punten huiswaarts naar Eindhoven.

PSV voert druk op

Op een wit speelveld gingen beide ploegen wat onwennig van start. Het zag er naar uit dat de Spartanen wat beter uit de verf kwamen dan de Eindhovenaren. Sparta was dan ook de ploeg die via Smeets na 4 minuten de score opende. Mauro Júnior trok de score na 24 minuten weer gelijk.

Na de pauze ging PSV voortvarend van start. Zo zette Malen het scorebord na 47 minuten op 1-2 en was het twee minuten later Madueke die 1-3 aantekende. In de 71e minuut leek de zege voor PSV definitief binnen te zijn toen Max voor de 1-4 tekende. Sparta kwam echter terug in de wedstrijd. Zo waren het Gravenberch en Kharchouch die in de slotfase Sparta terug brachten naar 3-4. Sparta zag mogelijkheden totdat Malen in de 93e minuut de eindscore op 3-5 wist te zetten.

Door de winst op Sparta voert PSV de druk op de Amsterdammers op die zondag moeten aantreden voor de klassieker tegen Feyenoord.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws, Sport in Groningen, Sport in Nederland en Gratis Sport Kijken hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

(Let op: Het Sportnieuws en Sport in Groningen streamen de uitzendingen niet zelf maar plaatsen slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!