PSV wint in slotfase van FC Emmen

PSV wint in slotfase van FC Emmen

26 januari 2021 Uit Door Sportredactie

PSV wint in slotfase van FC Emmen

EMMEN – FC Emmen heeft in het duel tegen PSV in de slotfase zijn meerdere moeten erkennen in PSV. De Eindhovenaren sloegen in de slotfase van de wedstrijd toe in Drenthe en wonnen met 2-0.

Slotfase

Het zag er lang naar uit dat FC Emmen op de Oude Meerdijk in Emmen een puntje zou pikken van PSV. Echter sloeg de ploeg uit Eindhoven in de slotfase toe. Mauro Júnior (81) en Zahavi (88) voltrokken het oordeel in Emmen.

PSV schuift door de overwinning weer op naar de tweede plaats in de eredivisie. De Eindhovenaren hebben met één wedstrijd meer gespeeld dan Ajax 43 punten en staan na vandaag 1 punt achter op de Amsterdammers die deze week ook nog in actie komen. Voor FC Emmen ziet het er niet best uit. De Emmenaren staan stevig onderaan in de eredivisie. De ploeg van trainer Dick Lukkien heeft 4 punten minder van de nummer voorlaatst, Willem II en één wedstrijd meer gespeeld.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!