PSV wint van stug RKC

PSV wint van stug RKC

23 januari 2021 Uit Door Sportredactie

PSV wint van stug RKC

EINDHOVEN – PSV heeft in eigen huis een lastige klus gehad aan RKC Waalwijk. De ploeg uit Waalwijk moest uiteindelijk toch met 2-0 buigen voor de Eindhovenaren.

Lastige klus

RKC Waalwijk maakte het de thuisploeg in Eindhoven in het eerste deel van de wedstrijd knap lastig. Het was voor PSV een geluk dat RKC de kansen die ze kregen niet wisten te verzilveren. Na de 1-0, op slag van rust kwamen er scheuren in de stugge ploeg uit Waalwijk. De de 2-0 viel het RKC glas in duigen en bleef de winst in Eindhoven. Voor PSV scoorden Zahavi (45+1) en Rosario (73).

PSV staat derde in de eredivisie. De Eindhovenaren hebben 1 punt minder dan Vitesse en Ajax. RKC staat met 14 punten 15e.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...