PSV wurmt zich in Eindhoven voorbij Twente

PSV wurmt zich in Eindhoven voorbij Twente

6 februari 2021 Uit Door Sportredactie

EINDHOVEN – PSV heeft in Eindhoven weten te winnen van FC Twente. Op eigen veld wurmden de Eindhovenaren zich met 3-0 langs de ploeg van FC Twente trainer Ron Jans.

Moeite

Met een eindstand van 3-0 ziet het er naar uit dat PSV de ploeg van trainer Ron Jans eenvoudig oprolde. Echter geeft de eindscore een verkeerd beeld van het duel. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. PSV ontliep in de beginfase van de wedstrijd een achterstand en kwam gelukkig via Malen op voorsprong (1-0). Narsingh had beide ploegen weer op gelijke hoogte kunnen brengen maar miste voor open doel. Zahavi zorgde voor de pauze via een mooie aanval voor 2-0.

PSV startte het tweede deel van de wedstrijd sterk. De derde goal viel dan ook al snel. Malen glipte langs Zerrouki en schoot de bal in de verre hoek (3-0). Nadat FC Twente speler Ilic met rood het veld moest verlaten was het gebeurd met de ploeg uit Twente.

PSV komt door de overwinning op vier punten van Ajax. FC Twente moet het doen met de zevende plaats.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!