Site pictogram Sport in Groningen

Rico Verhoeven in titelgevecht tegen Ben Saddik

[pj-news-ticker]

– Titelgevecht Verhoeven vs Saddik aanstaande! –

Rico Verhoeven in titelgevecht tegen Ben Saddik

KICKBOKSEN – Kickbokser Rico Verhoeven stap weer in de kickboksring. De zwaargewichtkampioen van Glory verdedigt gaat zijn titel verdedigen tegen de Marokkaans-Belgische vechter Jamal Ben Saddik. Wanneer de kemphanen in de ring verschijnen is nog niet bekend.

Derde ontmoeting

Het wordt de derde keer dat Verhoeven en Ben Saddik elkaar in de ring ontmoeten. Eerder ontmoeten ze elkaar al in 2011 en 2017. De eerste keer won Ben Saddik en zes jaar later ging de winst naar Verhoeven.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Mobiele versie afsluiten