RKC pakt punt in Heerenveen

RKC pakt punt in Heerenveen

14 januari 2021 Uit Door Sportredactie

RKC pakt punt in Heerenveen

HEERENVEEN – RKC Waalwijk heeft donderdagavond een punt weten te pakken op bezoek bij sc Heerenveen. Het duel in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen eindigde in 1-1.

Tegenvallend Heerenveen

De thuisploeg speelde een zeer matige partij voetbal. Het was dan ook met name RKC Waalwijk wat de klok sloeg in Heerenveen. Ondanks het beter spel van de ploeg uit Waalwijk opende Heerenveen via Veerman voor rust de score (1-0).

RKC creëerde ook in het tweede deel van de wedstrijd de meeste kansen. De ploeg uit Waalwijk trok dan ook dik verdiend de stand in de 56e minuut via Van der Venne gelijk (1-1). Dat was in een teleurstellend duel ook direct de eindstand.

Heerenveen staat na vanavond met 21 punten in de middenmoot van de eredivisie. RKC komt met het dik verdiende puntje op 13 punten en staat 15e.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws, Sport in Groningen, Sport in Nederland en Gratis Sport Kijken hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

(Let op: Het Sportnieuws en Sport in Groningen streamen de uitzendingen niet zelf maar plaatsen slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!