RKC – PEC Zwolle uitgesteld

RKC – PEC Zwolle uitgesteld

3 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Coronabesmetting bij RKC spelers en staf –

RKC – PEC Zwolle uitgesteld

WAALWIJK – De eredivisiewedstrijd tussen RKC Waalwijk – PEC Zwolle gaat zaterdagavond niet door. Bij RKC Waalwijk is bij vier spelers en twee stafleden het coronavirus vastgesteld.

Quarantaine

Acht RKC spelers zijn inmiddels in quarantaine gegaan. Inmiddels is er een bron- en contactonderzoek opgestart. Het is de eerste keer dat een wedstrijd in de eredivisie wegens coronabesmettingen wordt geschrapt.

Overleg

Het besluit om de wedstrijd uit te stellen is genomen nadat er overleg tussen de bondsarts van de KNVB, de clubarts van RKC Waalwijk en de GGD is geweest.

Gratis Livestream!

RKC - PEC Zwolle uitgesteld
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...