RKC wint in eigen huis van FC Groningen

RKC wint in eigen huis van FC Groningen

20 maart 2021 Uit Door Sportredactie

WAALWIJK – RKC Waalwijk heeft zaterdagavond in eigen huis gewonnen van FC Groningen. De Waalwijkers stuurden de mannen van FC Groningen trainer Danny Buijs met een 3-1 nederlaag terug naar Groningen.

Stand van zaken

De Groningers speelden in Waalwijk niet hun meest gelukkige wedstrijd van het seizoen. Na fouten in de verdediging stonden de noorderlingen na 15 minuten spelen al met 2-0 achter. Nadat Groningen voor de pauze nog iets terug kon doen en ook in het tweede deel van de wedstrijd de bovenliggende partij was werkte RKC vlak voor tijd de 3-1 binnen.

FC Groningen blijft na de nederlaag voorlopig op de zesde plaats staan. FC Utrecht volgt met een beter doelsaldo, één duel minder gespeeld en drie punten minder op de zevende plaats. RKC pakte in de strijd om degradatievoetbal drie belangrijke punten mee. De Waalwijkers staan met 26 punten op de veertiende plaats. Hiermee staan ze vier punten boven de nummer vijftien VVV Venlo.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...