Robben hoopt zaterdag zijn rentree te maken

20 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Mogelijk rentree tegen Almere City

Robben hoopt zaterdag zijn rentree te maken

GRONINGEN – Arjen Robben maakt mogelijk zaterdag in de oefenwedstrijd tegen Almere City FC zijn rentree op de Nederlandse velden. De 36-jarige aanvaller kwam na zijn profloopbaan terug bij de club waar alles begon, FC Groningen.

Beslissing pas op laatste moment

“We beslissen we pas op het laatste moment of hij deel gaat uitmaken van de wedstrijdselectie. We bekijken steeds per keer wat het beste in zijn programma past”, zegt Danny Buijs, trainer van Groningen. Robben trainde de afgelopen week volop mee met de selectie. Het ziet er dan ook naar uit dat hij zaterdag inderdaad zijn rentree gaat maken.

Gratis livestream

De oefenwedstrijd tussen Almere City FC en FC Groningen is zaterdag om 14.00 uur in Almere en is gratis te zien via de livestream.

Robben hoopt zaterdag zijn rentree te maken
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter