Robben maakt vrijdag comeback

Robben maakt vrijdag comeback

11 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]
Comeback Arjen Robben aanstaande

GRONINGEN – Arjen Robben (36) gaat naar verwachting aanstaande vrijdag, in het oefenduel tegen PEC Zwolle zijn comeback maken in het betaalde voetbal.

FC Groningen speelt dinsdagavond nog een oefenwedstrijd tegen FC Emmen, maar Robben zal aan dit duel nog niet meedoen. Waarschijnlijk heeft ook het Emmer kunstgras hiermee te maken.

Het gaat goed met Robben, aldus Buijs. „Ik denk dat hij vrijdag zijn eerste minuten gaat maken. Het wordt dan zijn eerste wedstrijd in ruim een jaar. Arjen neemt steeds intensiever deel aan trainingen. Daar zijn we dik tevreden over. Het gaat goed.”

Robben besloot ongeveer een jaar geleden te stoppen bij Bayern München en zijn loopbaan te beëindigen. Enige weken geleden liet hij echter weten weer voor zijn oude club FC Groningen te gaan voetballen.

Robben maakt vrijdag comeback
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter