Robben niet van de partij tegen PEC Zwolle

Robben niet van de partij tegen PEC Zwolle

13 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]
Spierpijn spelbreker comeback Arjen Robben

Robben niet van de partij tegen PEC Zwolle

GRONINGEN – FC Groningen Trainer Danny Buijs liet voor het oefenduel tegen FC Emmen (4-1 winst) weten dat Arjen Robben vrijdag zijn comeback zou gaan maken. Echter kampt de 36-jarige aanvoerder van Groningen met spierpijn en doet daarom niet mee tegen PEC Zwolle.

Danny Buijs; “We nemen geen enkel risico”

Arjen Robben trainde de hele week volop mee met de selectie maar kampt daardoor met spierpijn. “Heel logisch voor een speler van zijn leeftijd en die een jaar lang niet heeft gespeeld, maar voor ons wel een reden om geen enkel risico hierin te nemen. We herhalen wat we al eerder hebben gezegd; er is een groter doel. Wij willen Arjen zo optimaal mogelijk fit krijgen en houden voor de competitie. Als hij komend seizoen in zoveel mogelijk wedstrijden een rol voor ons kan spelen, zijn we tevreden. Dat is waarop we ons richten”, aldus Danny Buijs.

Robben; “Ik ben op de goede weg”

Robben zelf voelt dat hij op de goede weg is, maar nog even geduld moet hebben. “Ik wil nog fitter worden, voordat ik aan wedstrijden begin. We hebben een hele goede trainingsweek gehad, waarbij ik dingen honderd procent heb kunnen doen. Ik sta er echt heel goed voor, maar een wedstrijd spelen is toch totaal iets anders dan trainingen”, aldus Robben.

Gratis livestream FC Groningen – PEC Zwolle

Het oefenduel tussen FC Groningen en PEC Zwolle is vrijdag live te zien via het sportkanaal Fox Sport. Wil je dit duel gratis via de stream kijken klik dan op deze link!

Robben niet van de partij tegen PEC Zwolle
Kijk hier via de gratis livestream naar FC Groningen – PEC Zwolle 19.00 uur

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter