Robben stelt FC Groningen fans gerust

Robben stelt FC Groningen fans gerust

14 september 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

‘Jullie zijn nog niet van me af’

Robben stelt FC Groningen fans gerust

GRONINGEN – De manier waarop Arjen Robben zondag geblesseerd het veld van het Hitachi Capital Mobility Stadion in Groningen verliet, nadat hij de strijd geblesseerd had moeten staken, deed zijn fans het ergste vrezen. Maar de 36-jarige aanvaller gaat gewoon door, verzekert hij een dag later in gesprek met de Volkskrant.

Opgeven niet in Robben zijn woordenboek

“Opgeven komt niet in mijn woordenboek voor”, aldus Robben tegen de verslaggever van de Volkskrant. Robben moest tijdens het eredivisieduel met PSV binnen een half uur het speelveld verlaten met, naar het zich laat aanzien een liesblessure. De 96-voudig international zegt “Het is nu zaak niet weg te kwijnen in een hoekje, maar er met wat zelfspot om te lachen en met een positief gevoel verder te gaan. Jullie zijn nog niet van me af.”

Seizoenkaarten

De aankondiging van Robbens rentree bij FC Groningen leidde tot een golf van blije reacties. Zo kochten de fans van FC Groningen massaal een seizoenskaart. Ze wilden Robben zien spelen bij de club waar alles begon.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter