Robben terug op voetbalveld

Robben terug op voetbalveld

22 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Groninger tevreden over eerste speelminuten

Robben terug op voetbalveld

ALMERE – Arjen Robben heeft zaterdagmiddag officieel zijn comeback gemaakt op de Nederlandse voetbalvelden. De Groninger maakte tegen Almere City zijn eerste dertig speelminuten.

Blij om op het veld te staan

In een oefenwedstrijd tegen Almere City FC startte de 36- jarige Robben in de basis en speelde een half uur. En nee, Robben viel niet geblesseerd uit want het was afgesproken om hem per wedstrijd steeds meer minuten te laten maken. Robben maakte tegen Almere een goede en gretige indruk.

“Ik ben blij om weer op het veld te staan. Af en toe heb ik wat hobbels op de weg met wat kleine kwaaltjes aan de spieren, maar verder gaat het weer goed. Ik zit weer op voetbal”, aldus een trotse Robben.

Gelijkspel

De oefenwedstrijd tussen Almere City en FC Groningen eindigde in een gelijk spel. Faris Hammouti scoorde voor Almere City. Ramon Pascal Lundqvist, de vervanger van Robben op de rechterflank, kopte vlak voor rust de gelijkmaker binnen (1-1).

Robben terug op voetbalveld
Zonder extra kosten en live 24 uur per dag en 7 dagen per week sport kijken via een livestream. Live kijken naar je favoriete sport, club of sportevenement op je smartphone, tablet, tv of computer! Volg ons ook op twitter zodat je altijd op de hoogte bent van het allerlaatste Sportstream24 nieuws en beschikbare streams!
Klik op bovenstaande afbeeldingen om rechtstreeks naar de gratis stream te gaan!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!) 
 
Meer gratis live-streams!! 
Volg ons ook op twitter en facebook