Roda JC opent seizoen met zege op Jong Ajax

30 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Pijnlijke nederlaag Jong Ajax

Roda JC opent seizoen met zege op Jong Ajax

AMSTERDAM – Roda JC heeft in de seizoenopener Jong Ajax een fikse nederlaag toegediend. Op De Toekomst in Amsterdam ging de ploeg van Jong Ajax trainer Mitchell van der Gaag met 0-4 onderuit tegen de club uit Kerkrade. 

Overige wedstrijden

SC Cambuur wint van NEC
Jong FC Utrecht speelde vrijdagavond in Utrecht tegen FC Eindhoven. De Utrechters incasseerden een 1-2 nederlaag. SC Cambuur speelde dezelfde avond in Leeuwarden. De koploper van het vorige seizoen won met 2-0 van NEC.

Jong PSV en AZ incasseren flinke nederlaag
Zowel Jong PSV als Jong AZ liepen op de eerste competitiedag tegen een flinke nederlaag aan. Beide ploegen verloren met 6-1. Jong PSV verloor van Excelsior en Jong AZ moest het onderspit delven tegen NAC. TOP Oss verloor thuis met 1-2 van Helmond Sport.

Telstar en Volendam in evenwicht
Telstar ontving FC Volendam. Beide ploegen waren met 2-2 aan elkaat gewaagd. FC Dordrecht en GO Ahead Eagles hielden het eveneens bij een puntendeling. Beide ploegen wisten niet tot scoren te komen. Zondagavond speelden Almere City en MVV nog. Ook dit duel eindigde in 0-0. Maandagavond volgt om 20.00 uur de wedstrijd tussen De Graafschap en FC Den Bosch.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter