Rode kaart Lundqvist geseponeerd; 1 duel schorsing voor Te Wierik

ZEIST/GRONINGEN – FC Groningen speler Pascal Lundqvist wordt niet geschorst na zijn rode kaart tegen FC Twente. De KNVB heeft de zaak geseponeerd.

Lundqvist kreeg zaterdagavond een rode kaart nadat hij op het middenveld zijn tegenstander ten val bracht. Scheidsrechter Christian Bax stuurde Lundqvist na het zien van de VAR-beelden van het veld.

Aanvoerder Mike te Wierik liep in dezelfde wedstrijd ook tegen een rode kaart aan. Hij ontving een schikkingsvoorstel van één wedstrijd schorsing en één voorwaardelijk. De aanvoerder van FC Groningen accepteert die straf en is dus één duel geschorst.

Sportredactie

Next Post

Eredivisiewedstrijd AZ - FC Groningen verplaatst naar Den Haag

ma aug 12 , 2019
GRONINGEN – FC Groningen speelt zondag de uitwedstrijd tegen AZ in het Cars Jeans Stadion in Den Haag. AZ was op zoek naar een andere speellocatie omdat zaterdag een deel van het dak van het AFAS Stadion in Alkmaar instortte. Het tijdstip van de aftrap van FC Groningen tegen AZ […]

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: