Roglic grijpt leiderstrui in de Vuelta

Roglic grijpt leiderstrui in de Vuelta

20 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Kopman Jumbo-Visma wint 1e etappe Vuelta –

Roglic grijpt leiderstrui in de Vuelta

SANTUARIO DE ARRATE – Primoz Roglic is uitstekend begonnen aan de Vuelta. De Sloveen van Jumbo-Visma won de eerste etappe.

Rode leiderstrui

Op de 5,3 kilometer lange Alto de Arrate, met stroken van maximaal dertien procent, plaatste Jumbo-Visma-renner Sepp Kuss de eerste aanval. Waar onder anderen Primoz Roglic, Richard Carapaz en Enric Mas konden volgen, haakte Dumoulin af. Roglic was oppermachtig in het sprintje en pakt direct de rode leiderstrui.

Gratis Livestream!

Roglic grijpt leiderstrui in de Vuelta
Livestream Vuelta a España

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter